Hyvä tuote
puhuu puolestasi!

Suunnittelijalle

Sanotaan, että onnistuneesta lopputuloksesta 80 % tehdään suunnittelupöydällä. Kokeneet suunnittelijamme tuntevat niin tuotteen kuin jakelutien vaatimukset. Tiivis yhteistyö tuotantomme kanssa varmistaa, että suunnittelussa huomioidaan heti alusta alkaen materiaalit, painotekniikat ja tuotannon mahdollisuudet. Sinulle se tarkoittaa aina loppuun asti mietittyä ja kustannuksiltaan järkevää tuotetta. Kerro toiveesi ja ideasi, me huolehdimme lopusta.

Hyvä pakkaus/myyntipakkaus

Toimiva pakkaus suojaa ja pitää pakkauksen koossa. Se kertoo tuotteesta ja sisältää kaikki tarvittavat merkinnät. Pakkaus on helppo hyllyttää ja ostaa, se kestää hyvin nostamista sekä on kaupan kannalta logistinen (= modulaarinen). Käytön jälkeen se on helppo hyötykäyttää tai hävittää.

Hyvä pakkaus huomioi koko logistisen prosessin!

Hyvä display

Hyvä ja käytännöllinen display on myyvä ja ilmeeltään yhdenmukainen myyntipakkauksen kanssa. Se on helppo käsitellä, koota, täyttää ja käyttää. Tuotteet saa siitä kätevästi. Monikäyttöinen display on parhaimmillaan valmis kuljetuspakkaus ja myös helposti hävitettävissä.

Puhtaasti parempaa

Puhtaasti parempaa

Käytämme kierrätettäviä materiaaleja ja pääraaka-aineemme aaltopahvi valmistetaan Suomessa pääosin kierrätysraaka-aineesta.
Meillä on sertifioidut ISO 9001:2008 –laatujärjestelmä sekä ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä.

Tiesitkö?

Pakkauksen mittoja suunniteltaessa on huomioitava käsittelyvarat ja pakkausten pullistuminen kuljetuksen aikana.

Pakkauksen todellisten mittojen tuleekin olla aina hieman pienemmät kuin teoreettiset ihannemitat.

suunnittelijalle

painomenetelmat

erikoistehosteet