Houkuttelevan
erilaista!

Design erottaa tuotteesi juuri oikealla hetkellä – ostohetkellä!

Erikoistehosteet ja tunnisteet

Graafiset erikoisratkaisut korostavat tuotteidesi houkuttelevuutta, vuorovaikutteisuutta ja lukuarvoa. Yhdistämällä näkyviä tunnisteita brandin suojausteknologiaan, teet tuotteesta vaikeasti väärennettävän.

Pakkausten ulkonäkö vaikuttaa kuluttajien ostopäätöksiin. Folioinneilla, hologrammeilla ja preeglauksilla jäät mieleen ja erotut muista tuotteista ja lisäät myös tuotteen turvallisuutta. Tulostetuilla koodeilla tai pakkauksiin kiinnitetyillä, koodatuilla RFID-tägeillä ja erilaisilla tunnisteilla parannat pakkausten informaatioarvoa merkittävästi.

Erikoistehosteet Toteutamme erikoistehosteet yhteistyökumppanimme kanssa.

hologrammi

HOLOGRAMMI

Hologrammit parantavat väärennysalttiiden tuotteiden turvallisuutta. Yhdistettynä sinetöintimekanismeihin hologrammit lisäävät tuotteiden koskemattomuussuojaa merkittävästi.

foliointi

FOLIOINTI ELI HOT FOIL

Menetelmä, jossa painotuotteen pintaan kiinnitetään ohut kalvo. Folioita on saatavilla usean värisinä, kiiltävinä, mattapintaisina ja erilaisilla hologrammiefekteillä.

Kun folion pintaan lisätään mikroskooppisen tarkkoja kuvioita tai muotoja, tuotteestasi tulee paitsi näyttävä, myös erittäin vaikeasti väärennettävä.

preeglaus

PREEGLAUS, MONITASOPREEGLAUS JA FOLIOPREEGLAUS

Preeglaus voidaan toteuttaa paperille ylös- tai alaspäin sekä monitasoisesti.
Tekniikka vaatii oikeaa paperilaatua, huolellista suunnittelua ja rautaista ammattitaitoa.

Käsin kaiverretuilla erikoistyökaluilla tehtävät monitaso-preeglaukset ovat näyttäviä ja myös äärimmäisen vaikeita jäljentää.

laminointi

LAMINOINTI

Laminointi suojaa painopintaa kosteudelta ja UV-säteilyltä. Laminointiin käytetään kirkkaita ja mattapintaisia sekä soft-touch -laminaatteja.

Tunnisteet

rfid

RFID-TEKNIIKKA

Etäluettava RFID-tunnistuskoodi lisää tehokkaasti jäljitettävyyttä, aitoustunnistusta ja tuoteinformaatiota. RFID-tunnisteet esitarkastetaan, insertoidaan, koodataan ja lopputarkastetaan. Myös luenta ja taustajärjestelmä onnistuvat.

nfc

LÄHILUKUTUNNISTEET (NFC)

ovat luettavissa älypuhelinsovelluksilla.

QR_koodi

QR-KOODI

”Quick Response”. Koodi on on helposti ja nopeasti luettavissa älypuhelimella, jossa on ohjelmisto viivakoodin lukemiseen. QR-koodia käytetään toiminnanohjaukseen, tuotetietojen lukemiseen sekä markkinointiin. Myös omasta AdaraShopistamme tilaukset lähtevät QR-koodin avulla aina oikein ja suoraan pakkausvarastosta, yhdellä napin painalluksella.

tehostekuvat

TULOSTETUT KOODIT JA NUMEROINTI

Numerointi, viivakoodit ja 2D-koodit parantavat tuotteiden ja pakkausten yksilöintiä, jäljitettävyyttä ja aitoustunnistusta. Koodien luennalla ja niihin liitetyillä taustajärjestelmillä saa halutessaan yksityiskohtaistakin tietoa tuotteen kulusta koko logistisessa ketjussa. Ne luovat myös täysin uusia markkinointimahdollisuuksia.

painomenetelmat