Digisyttäviä
uutuuksia!

Uutta!

ELÄMYKSIÄ ESILLEPANOLLA

Järvikylän yrtit ja salaatit saapuivat Hämeensaaren Citymarkettiin Adaran traktorilla ja peräkärryllä. Viimesen päälle tuoretta!

Kampanjaratkaisu toteutettiin yhteistyössä Famifarmin, Hämeensaaren CM:n ja Adaran kesken. Näin saatiin luotua toimiva ja muunneltava lopputulos.

DISPLAY KERÄÄ ASIAKASPALAUTETTA

Hämeensaaren Citymarketin kauppias Antti-Jussi Kivi haluaa kerätä aktiivisesti asiakaspalautetta, sillä kauppias on aidosti kiinnostunut asiakkaiden mielipiteistä. Pahvinen AJ on oiva apuväline asiakaspalautteen keräämiseen, jos kauppias ei itse ole paikalla.

UUSIN SILMIN

Displayn käyttötarkoituksia voi ajatella myös uusin silmin. Tyylikkäät ja ajattomat display -tuotteet toimivat hyvin myös taidenäyttelyssä.

Tampereen Taiteilijaseuran Uusin silmin -ryhmänäyttelyn konsepti on yksinkertainen: taiteilija sai valita minkä tahansa suomalaisen taideteoksen, joka on valmistunut 1910-luvun jälkeen, ja luoda siitä oman kommenttinsa haluamallaan tavalla. Mukaan valikoitui kolmekymmentä seuran taiteilijaa tai taiteilijaryhmää, jotka puolestaan tekivät teoksensa kolmenkymmenen taiteilijan tuotannosta. Näyttely järjestetään kolmessa paikassa Tampereella.

Taidekeskus Mältinranta 17.6.–4.7.2017
Hiekan taidemuseo 18.6.–20.8.2017
Emil Aaltosen museo 16.6.–20.8.2017

Kuvan teokset J-P Köykkä

Karjala 100-pack

Karjala-oluen tuotepäällikkö Pekko Koski toteaa, että Karjalassa on reilusti luonnetta ja kaikki tehdään reilulla otteella. ”Karjalan 100 tölkin pakkaus on reilun kokoinen ja se on tarkoitettu isoille porukoille jaettavaksi”, Koski kertoo.

Digillä se sujuu

Adara Displayllä oli ilo olla mukana toteuttamassa reilua pakkausta. Karjala 100 -tölkkipakkauksessa yhdistyvät display ja kuluttajapakkaus. Pakkaus on toteutettu uuden sukupolven HP Scitex 15500 digipainokoneella ja Elitronin leikkurilinjalla.

Langaton digipöytäteline ja digitaalinen myymäläteline

Nyt digitaalisuus tuotiin myös myymälätelineisiin. Saat tuotteet esille näyttävästi ja siististi ja sen lisäksi voit lisätä niihin aina ajan tasalla olevaa tuote- ja hintatietoa. Uusien, kosketusnäytöllä varustettujen digitelineiden myötä voit tehdä myös kyselyitä ja kerätä palautetta asiakkailtasi. Antureiden avulla saat myös tuotteen menekin reaaliajassa vaikka oman tietokoneesi tai älypuhelimesi näyttöön.

Aina ajan tasalla

Voit päivittää niin digitaalisen A-telineen kuin digitelineidenkin sisällön yhdellä kertaa ja yhdestä paikasta, helposti ja nopeasti vaikka koko ketjulle. Aineisto voi sisältää kuvia, ääniä, animaatioita ja jopa videota.

digidisplay
Tarvittaessa saat kuljetuslaatikosta tukevan alustan pöytätelineelle.