Digisyttäviä
uutuuksia!

Uutta!

Karjala 100-pack

Karjala-oluen tuotepäällikkö Pekko Koski toteaa, että Karjalassa on reilusti luonnetta ja kaikki tehdään reilulla otteella. ”Karjalan 100 tölkin pakkaus on reilun kokoinen ja se on tarkoitettu isoille porukoille jaettavaksi”, Koski kertoo.

Digillä se sujuu

Adara Displayllä oli ilo olla mukana toteuttamassa reilua pakkausta. Karjala 100 -tölkkipakkauksessa yhdistyvät display ja kuluttajapakkaus. Pakkaus on toteutettu uuden sukupolven HP Scitex 15500 digipainokoneella ja Elitronin leikkurilinjalla.

Langaton digipöytäteline ja digitaalinen myymäläteline

Nyt digitaalisuus tuotiin myös myymälätelineisiin. Saat tuotteet esille näyttävästi ja siististi ja sen lisäksi voit lisätä niihin aina ajan tasalla olevaa tuote- ja hintatietoa. Uusien, kosketusnäytöllä varustettujen digitelineiden myötä voit tehdä myös kyselyitä ja kerätä palautetta asiakkailtasi. Antureiden avulla saat myös tuotteen menekin reaaliajassa vaikka oman tietokoneesi tai älypuhelimesi näyttöön.

Aina ajan tasalla

Voit päivittää niin digitaalisen A-telineen kuin digitelineidenkin sisällön yhdellä kertaa ja yhdestä paikasta, helposti ja nopeasti vaikka koko ketjulle. Aineisto voi sisältää kuvia, ääniä, animaatioita ja jopa videota.

digidisplay
Tarvittaessa saat kuljetuslaatikosta tukevan alustan pöytätelineelle.